Tur virtual

map

(1)

La intrare pe partea dreapta va întâmpina o fântâna arteziana aflata in mijlocul spatiilor verzi.

(2)

Dupa fântâna arteziana, tot pe partea dreapta se afla doua foișoare, un loc pentru grătar si un balansoar.

(3)

Imediat dupa cele doua foișoare găsiți parcarea. Dupa cum observați, parcarea nu este situata izolat ci undeva la mijlocul spațiului de agrement. Pe timp de noapte pensiunea este supravegheata in permanenta de un paznic.

(4)

Urmează apoi al treilea foișor cu un loc special amenajat pentru grătar si un balansoar.

(5)

Fata in fata cu piscina, pe partea dreapta, înconjurat de un gărduleț, se afla locul de joaca pentru copii. Tot in acest areal se afla si un foișor de unde puteți, daca doriți sa supravegheați copii.

(a)

Langa piscina, exista o toaleta pentru a nu fi nevoiți sa va deplasați pana la camere.

(6)

Piscina, principalul loc de atractie pe timpul verii, beneficiaza de umbrele, sezlonguri si masute. Langa psicina mare se afla si o piscina in miniatura care este special construita pentru copii mai mici. Piscina este incalzita cu energie solara. Apa din Cerna este tratata si filtrata corespunzator. Pe timpul verii soarele persista majoritatea timpului, chiar si spre seara.

(7)

Camerele de odihna se afla pe partea stânga in cele trei clădiri. Camere sunt dispuse pe doua nivele. Intrarea in fiecare camere sa face separat direct din exterior. Fiecare camera are terasa exterioara cu mese si scaune. Vizibilitatea spre locul de joaca este foarte buna si de pe terase

c2

(8)

La numărul 8 se afla casa noastră, a proprietarilor. Locuim in același curte cu dvs. Acest lucru ne permite sa ne implicam direct si continuu in bunul mers al lucrurilor. La parterul casei, imediat pe partea stânga se găsește recepția. Aici puteți găsi pe timpul verii băuturi răcoritoare.

(9)

Chiar la intrare, pe partea stanga se afla Agentia de Turism, Info Herculane Tour. Asa ca, daca santeti in tranzit prin Baile-Herculane, fara o planificare prealabila, nu ezitati sa ne vizitati, daca noi nu mai avem locuri de cazare, Agentia de Turism va poate indruma cu siguranta spre alte pensiuni.
Pentru mai multe fotografii va invitam sa vizitați galeria foto